Jackass: Кретените завинаги

Jackass Forever

- 0/10

За филма

В разпространение от: 03.02.2022
Премиера в България: 11.03.2022
Производител: Dickhouse Productions, Gorilla Flicks, MTV Entertainment Studios, Paramount Pictures, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

11 години след филма "Jackass: Кретените" (2002), екипът се събира отново за финални щуротии.

Вездесъщата банда от култовото шоу "Jackass" се завръща в оригиналния си състав за нова порция скандални кретении. Към познатите имена се присъединяват и няколко нови, но не по-малко колоритни попълнения, с чиято помощ невъобразимите каскади и провокации на Кретените стигат по-далеч от всякога.

Джони Ноксвил отново го „засърбяват ръцете“. Той се обажда на дългогодишните си приятели и партньори Джеф Тремейн и Спайк Джонз и тримата решават, че отново е време да съберат групата. Има няколко екзистенциални въпроса, на които трябва да намерят отговор, като: какво би станало, ако направят брада от пчели около слабините на Стив-О? Могат ли да построят хвърчило, което да повдигне 186-килограмов мъж над поле с кактуси? Може ли Ноксвил да укроти с фокуси двутонен бик, жаден за кръв?

Няколко травми и много смях по-късно, момчетата и момичетата от Кретените казват: „Знаете ли какво? Мислим, че имаме филм“! Отвъд болезнените каскади и гадните номера, това е филм за семейството, приятелството и както самите те го описват, „създаване на нещо от нищо“. Филмът ни напомня, че е хубаво понякога човек да не се взима прекалено насериозно.

Кастинг

Режисьор: Джеф Тремейн
В ролите: Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Колсън Бейкър - Картечницата Кели, Рейчъл Улфсън, Алиа Шоукат, Джеф Тремейн, Ерик Андре
Сценаристи: Джеф Тремейн, Ерик Андре, Джони Ноксвил, Стив-О
Продуценти: Джеф Тремейн, Спайк Джонз, Джони Ноксвил
Музика: Джоузеф Шърли
Оператори: Ланс Бенгс, Димитри Еляшкевич, Рик Косик
Copyright © 2024 Dir.bg.