След щастливия край

After Ever Happy

САЩ | 2022г | 119 минути | Драма , Романтичен | Официален сайт
- 8/10

За филма

В разпространение от: 22.08.2022
Премиера в България: 26.08.2022
Производител: CalMaple, Wattpad, Amazon Prime Video
Разпространител: bTV Studios

Продължение на филмите "След" (2019), "След сблъсъка" (2020) и "След падането" (2021).
По едноименния четвърти роман (2015 г.) от тетралогията на американската писателка Анна Тод.

След като наяве излизат шокиращи истини за семействата на двойката Теса и Хардин, двамата любовници разбират, че не са кой знае колко различни. Теса вече не е сладкото, семпло, добро момиче отпреди да срещне Хардин - колкото и той не е онова жестоко и раздразнително момче, в което тя така силно се бе влюбила.

Отношенията им са преминали през доста изпитания, които от друга страна ги сплотиха. Сега Теса е единственият човек, способен да разбира и успокоява Хардин. Тайната обаче, която той крие, е толкова голяма, че тя напълно се отдръпва от всичко - дори от сродната си душа.

Четвъртият филм започва там, където приключи третият - на сватбата на майката на Хардин в Лондон. И докато Хардин решава да се изправи очи в очи с миналото си, Теса се връща в Сиатъл. Там тя се сблъсква с трагедия, която води до труден, променящ живота й избор.

Хардин иска да помогне на Теса, но е толкова зает да се бори със собствените си демони, че в крайна сметка я отблъсква. Разкритията за баща му напълно разпукват непроницаемата му фасада и Теса не е сигурна дали може да го спаси, без да се жертва. Тя разчита на помощта на приятели като Ландън и осъзнава, че за да продължи напред, трябва да се бори първо за себе си. Научава и новини за здравето си и обмисля да се премести в Ню Йорк.

Междувременно Хардин се връща и й казва колко много означава тя за него, но вероятно е твърде късно. Теса вече прекрасно съзнава коя е и от какво се нуждае. Когато са заедно с Хардин, страстта им е неоспорима, но заслужава ли си да се бори за любовта им? И на каква цена?

Изненадващо развитие насочва връзката им в съвсем нова посока...

Снимките са осъществени заедно със снимките на третия филм (септември-ноември 2020 г.) в София, България.

Кастинг

Режисьор: Кастил Ландън
В ролите: Джозефин Лангфорд, Хироу Файнс Тифин, Луиз Ломбард, Киана Мадейра, Картър Дженкинс, Роб Естес, Чанс Пердомо, Атанас Сребрев, Велизар Бинев
Сценарист: Шарън Собойл
Продуценти: Марк Кантън, Кортни Соломон, Дженифър Гибгот, Арън Левиц
Музика: Джордж Калис
По книгата на: Анна Тод
Оператори: Роб Гивънс, Джошуа Райс
Copyright © 2024 Dir.bg.