Град Ориндж

Orange County

САЩ | 2002г | 87 минути | Комедия
- 0/10

За филма

В разпространение от: 11.01.2002
Премиера на видео: 15.01.2003
Премиера на DVD: 01.10.2003
Производител: Paramount Pictures Corp.
Разпространител DVD: Александра видео

Това не е просто филм. Това е душевно състояние.

Изгряващите млади звезди Колин Ханкс и Скайлър Фиск, с подкрепата на вече утвърдените Джак Блек ("Свалячът Хал"), Катрин О`Хара ("Сам вкъщи"), Джон Литгоу ("На гости на третата планета"), Харолд Реймис и Лили Томлин ни поднасят тази скандално забавна комедия.
Шон (Ханкс) е доволен от живота си на талантлив, но неориентиран сърфист от Южна Калифорния... докато един ден не намира в пясъка романа на известния писател Мартин Скинър. Вдъхновен, той изведнъж разбира какво иска - да напусне родния си град Ориндж и да учи при Скинър в университета "Станфорд". Но след като не го приемат заради административна грешка, Шон e принуден да потърси помощ не само от приятелката си Ашли (Фиск), но и от непоправимите си родители (О`Хара и Литгоу), дори и от брат си Ланс (Блек), който е направо безнадежден случай. Шон ще преживее какво ли не, за да осъществи мечтата си да се измъкне от родния град.

Кастинг

Режисьор: Джейк Касдан
В ролите: Колин Ханкс, Джак Блек, Скайлър Фиск, Брет Харисън, Катрин О'Хара, Джон Литгоу, Наташа Мелник, Гари Маршал, Лили Томлин, Харолд Реймис
Сценарист: Майкъл Уайт
Продуцент: Скот Авърсано
Музика: Майкъл Андрюс
Оператор: Грег Гардинър
Copyright © 2024 Dir.bg.