Две димящи дула

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Великобритания | 1998г | 107 минути | Комедия , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 28.08.1998
Премиера в България: 04.06.1999
Премиера на DVD: 07.09.2009
Производител: Sony Pictures
Разпространител: Прооптики
Разпространител DVD: Прооптики

Мошеникът Еди (Ник Морън) се хвърля в най-рискованата игра на карти в живота си, залагайки 100 000 лири стерлинги. Тези пари всъщност са всички спестявания на Еди и тримата му съквартиранти - Том (Джейсън Флеминг), Бейкън (Джейсън Стейтъм) и Сапуна (Декстър Флечър). Еди е най-ловкият картоиграч наоколо, но играта всъщност се оказва нагласена. Еди напуска играта, оставайки длъжник на домакина Хари Сатъра (П. Х. Мориарти) с половин милион.
Хари дава на Еди седмица, за да намери парите. В противен случай ще започне да губи пръстите си един по един. Бащата на Еди - Джей Ди (Стинг), би могъл да покрие дълга, като отстъпи своя бар на своя противник Хари.
За да намерят пари, момчетата решават да оберат своите съседи - главорези, които възнамеряват да спечелят доста пари, като оберат апартамент, в който се отглеждат и продават наркотици.
Юнаците се оплитат напълно в жалките си напъни да намерят пари и скоро се оказват преследвани не само от една, а от цели три банди.

Нетипично криминале, изпъстрено със солидни дози черен хумор.

Кастинг

Режисьор: Гай Ричи
В ролите: Патрик Мориарти, Вини Джоунс, Джейсън Флеминг, Стинг, Декстър Флечър, Стивън Макинтош, Ник Морън, Джейсън Стейтъм
Сценарист: Гай Ричи
Продуцент: Матю Вон
Музика: Джон Мърфи, Дейвид Хюз
Оператор: Тим Морис-Джоунс
Copyright © 2019 Dir.bg.