Чуден свят

Strange World

- 0/10

За филма

В разпространение от: 23.11.2022
Премиера в България: 25.11.2022
Производител: Walt Disney
Разпространител: Форум Филм България

Едно чудато пътешествие, за да открием невъзможното с един невероятен и спиращ дъха филм - фантастично пътуване през времето и пространството до място, изтъкано от безброй мистерии – място отвъд границите на въображението!

Легендарното семейство изследователи Клейдс се озовава дълбоко в непознатите, неизследвани територии на друг, чуден свят, където дебнат всевъзможни опасности и повече от удивителни същества. Най-голямата заплаха обаче няма да дойде отвън...

Клейдс се озовават дълбоко в непознатите и неизследвани територии на поразителен подземен свят. Заедно с едно палаво мекотело, трикрако куче и куп хищни същества, семейството се бори с дебнещите отвсякъде опасности, за да намери път към дома.

Изтъкано от ярки и непримирими индивидуалности, семейството е на път да провали най-важната мисия в живота си, освен ако не намери сили да превъзмогне различията си. Оригинална и забавна алегория за чудесата и странностите на нашата собствена Земя и отношенията ни с най-близките ни, но понякога ужасно чужди нам хора, които наричаме семейство.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьор: Дон Хол
Сценарист: Куи Нгуен
Продуцент: Рой Конли
Музика: Хенри Джакман
Озвучен от: Джейк Джиленхол, Алън Тюдик, Денис Куейд, Луси Лиу
Copyright © 2024 Dir.bg.