Бай Иван 2

България | 2022г | 95 минути | Комедия | Официален сайт
- 7.9/10

За филма

В разпространение от: 09.09.2022
Премиера в България: 09.09.2022
Производител: Краш Филмс, Infinity Films, Cybertronic Studios
Разпространител: Александра Филмс

Продължение на "Бай Иван: Филмът" (2021).

Бай Иван и компания отново се забъркват в неприятности. Историята започва с искреното желание на Бай Иван да направи романтична изненада на Спаска за годишнината им. Всичко обаче е пълен провал, който завършва с объркана изненада, сърдита съпруга, развалена кола и Бай Иван и Спаска, които са безнадеждно изгубени в гората.

Оцеляването им е въпрос на време и няколко много комични ситуации. За капак на всичко, в гората се появява и легендарният Музикант. Напрежението расте. Докато компанията бяга и се спасява от разярена мечка, Спаска се изгубва и остава сама, а взаимно непонасящите се Бай Иван и Музикантът се спасяват сами.

И ето, че главните герои без да искат се забъркват в кражбата на важна флашка, на която има голямо количество биткойни. Те попадат в скривалището на хакера, който е откраднал флашката. Спаска пък е отвлечена от него! Появяват се още зъл хакер, заблуден полицай, фалшиви извънземни, както и други изненадващи герои. Смешните и безумни ситуации нямат край... Ще спаси ли Бай Иван Спаска, какви поразии ще направи Музикантът, кой е хакерът крадец?

Кастинг

Режисьор: Николай Гарабедян
В ролите: Димитър Кирязов, Силвия Йорданова, Николай Кокуринков, Ивайло Драгиев, Николай Гурманов, Теодор Петров, Даниел Божков - Дани, Андрей Божков - Анди
Сценарист: Димитър Кирязов
Продуценти: Николай Павлов, Димитър Кирязов
Музика: Димитър Кирязов
Оператор: Николай Гарабедян
Copyright © 2024 Dir.bg.