Ант-мен и Осата: Квантомания

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

- 0/10

За филма

В разпространение от: 15.02.2023
Премиера в България: 17.02.2023
Производител: Marvel Studios, Walt Disney
Разпространител: Форум Филм България

Продължение на "Ант-мен и Осата" (2018).

Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) се завръщат, за да продължат своите приключения като Ант-мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот - Кейси Ланг (Катрин Нютън). Заедно с родителите на Хоуп, д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър), те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата реалност, взаимодействайки си със странни същества, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно. Героите, освен с външни заплахи, трябва да се справят и с проблемите на нова семейна динамика.

За първи път се появява ключовият герой Канг Завоевателя (Джонатан Мейджърс), който ще изиграе изключително важна роля в предстоящите събития. Той ще се изправи срещу Отмъстителите и в предстоящите филми "Отмъстителите: Династията на Канг" и "Отмъстителите: Тайни войни" - злодеят притежава силата да изменя самото съществуване и ще изиграе ключова роля в предстоящите събития от сагата за Мултивселената. Ант-Мен трябва да се пребори с вътрешните си демони, за да има шанс в битката си с него.

Филмът бележи началото на фаза V от киновселената на Marvel Studios и ни отвежда дълбоко в неизследваните територии на квантовия свят – свят, криещ огромна тайна и свят, който не е това, което изглежда на пръв поглед.

Снимките са осъществени през юли-ноември 2021 г. в Турция, Великобритания и САЩ.

Кастинг

Режисьор: Пейтън Рийд
В ролите: Еванджелин Лили, Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Мишел Пфайфър, Бил Мъри, Катрин Нютън
Сценаристи: Джак Кърби, Джеф Лавнес
Продуценти: Кевин Файги, Стивън Брусард
Музика: Кристоф Бек
Оператор: Бил Поуп
Copyright © 2024 Dir.bg.