Книга за възрастни: Глава втора

Book Club 2: The Next Chapter

- 8/10

За филма

В разпространение от: 10.05.2023
Премиера в България: 12.05.2023
Производител: Endeavor Content, Makeready, Focus Features, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Продължение на "Книга за възрастни" (2018 г.).

Четирите най-добри приятелки предприемат пътешествие, като пренасят своя литературен клуб в Италия. Очакват ги невероятни забавления! В един момент нещата излизат от контрол, изплуват стари тайни и ваканцията се превръща в уникално за тях приключение.

Четирите неотразими възрастни дами откриват, че животът наистина е като велик роман и никога не знаеш какво ти готви следващата глава. Те се отправят на екстравагантно пътешествие към Италия, където освен романтика ще си намерят и белята! Вивиан изненадва всички с новината, че се е сгодила за своя приятел Артър. А това означава само едно: моминско парти! И както пише в дебелите книги – когато съдбата ти поднесе нещо на тепсия, трябва да се възползваш. Затова четирите дами, някои по-ентусиазирани, други – не толкова, стягат куфарите и се отправят на пикантно и разкошно италианско пътешествие. Пътешествие, изпълнено с романтика, щипка пикантност, нотка на опасност и нощ... прекарана в затвора.

Любовта, пикантериите и забавлението не познават никакви граници!

Снимките са осъществени от май 2022 г.

Кастинг

Режисьор: Бил Холдерман
В ролите: Джейн Фонда, Мери Стийнбъргън, Даян Кийтън, Кандис Бъргън, Анди Гарсия, Дон Джонсън, Джанкарло Джанини, Крейг Нелсън
Сценаристи: Бил Холдерман, Ерин Симс
Продуценти: Бил Холдерман, Ерин Симс
Музика: Том Хау
Оператор: Андрю Дън
Copyright © 2024 Dir.bg.