Детектив Чинк и Златният кошер

Чинк: Хвостатый детектив

- 8.5/10

За филма

В разпространение от: 17.11.2022
Премиера в България: 25.08.2023
Производител: Союзмультфильм
Разпространител: Про Филмс

Малко преди настъпването на най-големия празник в Медената долина се случва нещо немислимо – откраднат е уникалният артефакт, наречен „Златният кошер“.
Според легендите той пази долината и нейните жители от беди и несполуки. Изчезването му заплашва начина на живот на всички от долината и затова намирането му се превръща в основна и единствена задача за началника на полицията, совата Софи.

Всички улики от местопрестъплението водят към нейния помощник – наивния и леко непохватен детектив Чинк. Но това е толкова невероятно, че Софи, Чинк и техните приятели се впускат в рисковано и напрегнато разследване, за да открият истинските крадци. Те трябва да успеят навреме, не само за да изчистят името на Чинк, но и за да спасят Медената долина и нейните обитатели от надвисналото бедствие.

Базиран на анимационния телевизионен сериал „Мистериите на Медената долина“, пълнометражният филм е предназначен за семейна публика и комбинира в себе си два популярни жанра – детективския и комедията - и ни представя един живописен свят, изпълнен с мистериозни приключения, неочаквани обрати и харизматични герои.

Кастинг

Режисьор: Григорий Вожакин
В ролите: Евелина Бледанс, Иван Чабан, Мирослава Карпович
Сценаристи: Дария Донцова, Александр Мишанский, Григорий Вожакин
Озвучен на български от: Сотир Мелев
Copyright © 2024 Dir.bg.