Кунг-фу панда 4

Kung Fu Panda 4

САЩ, Китай | 2024г | 94 минути | 3D , IMAX , Анимация , Екшън , Приключенски | Официален сайт
- 8.4/10
Програма:

За филма

В разпространение от: 08.03.2024
Премиера в България: 15.03.2024
Производител: DreamWorks Animation, 20th Century Fox
Разпространител: Форум Филм България

Скадуш!
През 2008 г. се запознахме с притежаващата неустоим апетит за всякакви вкусотии, прилично закръглена пандата По – най-нетипичния майстор на бойни изкуства в света.

След три смъртоносни приключения, в които По успява да победи свирепи злодеи от световна величина, Воинът дракон отново е призован от съдбата... най-накрая да си почине.
По-конкретно, той е избран да стане Духовен водач на Долината на мира. Това създава няколко очевидни проблема.
Първо, По знае толкова много за духовното лидерство, колкото и за палео диетата, и второ, той трябва бързо да намери и обучи нов Воин дракон, преди да може да се оттегли на новата си висока позиция.
Още по-лошо, носят се слухове, че наскоро в долината е била забелязана злата и изключително могъща магьосница Хамелеона – малък гущер, която обаче притежава силата да се превръща във всяко живо същество.
Хамелеона е насочила своите малки алчни очи към Жезъла на мъдростта, чрез който би могла да призове отново всички велики злодеи, изпратени от По в царството на духовете. Така че кунг-фу майсторът ще има нужда от помощ.
Той я намира (донякъде?) в муцуната на изобретателния, хитър крадец Жен – лисица корсак, която наистина влиза под козината на По, но чиито умения ще се окажат безценни. В стремежа си да защитят Долината на мира от хищните нокти на Хамелеона, героите от нетипичното дуо ще трябва да намерят начин да работят заедно и да се превърнат в нещо повече от това, което са.

Дали обаче това ще бъде достатъчно за постигането на мир и хармония?

Кастинг

Режисьор: Майк Мичъл
Сценаристи: Джонатан Ейбъл, Глен Бъргър
Продуцент: Ребека Хънтли
Озвучен на български от: Стефан Сърчаджиев-Съра, Августина-Калина Петкова, Елена Русалиева, Калин Арсов, Здравко Димитров, Веселин Калановски, Николай Урумов, Камен Асенов, Ася Рачева
Озвучен от:: Вайола Дейвис, Джак Блек, Нора Лъм (Акуафина), Дъстин Хофман, Джеймс Хонг, Брайън Кранстън, Иън Макшейн
Copyright © 2024 Dir.bg.