Абигейл

Abigail

- 2/10

За филма

В разпространение от: 19.04.2024
Премиера в България: 19.04.2024
Разпространител: Форум Филм България

Филмът разказва за група престъпници, които отвличат Абигейл – млада балерина, дъщеря на богата и влиятелна фигура от подземния свят.
Всичко, което те трябва да направят, за да получат откуп от 50 милиона долара, е да наблюдават момичето цяла нощ в изолирано имение.
Но когато похитителите започват да изчезват един по един, те осъзнават, че Абигейл съвсем не е нормално момиче и откриват, че децата могат да бъдат същински чудовища.

Отдаващ почит на един от най-популярните и устойчиви поджанрове на хоръра, Абигейл е смел и оригинален поглед към неостаряващите истории с вампири. Разкрива пропитата с много кръв и напрежение атмосфера на филма и ни запознава с основните герои в историята, изиграни от редица млади и отвъртени звездни таланти, сред които Мелиса Барера, Дан Стивънс, Катрин Нютън, Джакарло Еспозито, покойния Ангъс Клауд и прелестната Алиша Уиър като деликатната, но ужасяваща балерина вампир Абигейл.

Режисьори на Абигейл са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет (Докато смъртта ни раздели, Писък, Писък 6), а сценарият е на Стивън Шийлдс (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) и Гай Бюзик (Писък, Докато смъртта ни раздели). Продуценти са Уилям Шерак, Пол Найнстайн, Джеймс Вандербилт, Трип Винсън и Чад Вилела. В ролите са Мелиса Барера, Дан Стивънс, Алиша Уиър, Катрин Нютън, Уилям Катлет, Кевин Дюранд, Ангъс Клауд, Джакарло Еспозито и др.

Кастинг

Режисьори: Мат Бетинели-Олпин, Тайлър Жилет
В ролите: Мелиса Барера, Дан Стивънс, Алиша Уиър, Катрин Нютън, Уилям Катлет, Кевин Дюранд, Ангъс Клауд, Джакарло Еспозито
Сценаристи: Стивън Шийлдс, Гай Бюзик
Продуценти: Уилям Шерак, Пол Найнстайн, Джеймс Вандербилт
Copyright © 2024 Dir.bg.