Книгата на Лила

Lila´s Book

Колумбия, Уругвай | 2017г | 76 минути | Анимация , Приключенски , Семеен | Официален сайт
- 0/10
Програма:

За филма

В разпространение от: 21.09.2017
Премиера в България: 05.04.2024
Производител: Sola Media
Разпространител: Floria Films

"Книгата на Лила" е стоплящ сърцето анимационен филм, който проследява приключението на младото момиче Лила, герой в детска книжка.

Пъстрият и красив приказен живот на Лила внезапно се преобръща, когато тя изпада от страниците на своя хартиен свят и се озовава в капан на място, където не принадлежи. Объркана от изчезването на книгата си, Лила се впуска в необикновено пътешествие, срещайки причудливи същества и изправяйки се пред предизвикателства по пътя си.

Тя открива, че единственият човек, който може да я спаси, е Рамон, собственикът на книгата, който не я е чел от много години. Рамон вече не е малкото момче, което беше, той е пораснал и не само е спрял да чете, но и е спрял да вярва във фантазиите. Лила и новата й приятелка Мануела ще трябва да го убедят да ги придружи до Пустинята на Забравата, за да върнат загубената книга.

В това приключение през магически светове децата ще изследват и открият истинската стойност на приятелството и силата на фантазията. Със своята зашеметяваща анимация и жизнено нарисувани герои, "Книгата на Лила" пленява публика от всички възрасти.

Кастинг

Режисьор: Марсела Ринкон
В ролите: Хорхе Херера, Леонор Гонзалес Мина
Сценарист: Марсела Ринкон
Copyright © 2024 Dir.bg.