Горските мечоци: Пазителите

Boonie Bears: Guardian code

Китай | 2023г | 96 минути | Анимация , Семеен | Официален сайт
- 0/10
Програма:

За филма

В разпространение от: 22.01.2023
Премиера в България: 26.04.2024
Производител: Fantawild
Разпространител: Про Филмс

Малките мечета Браяр и Брембъл живеят щастливо и безгрижно в Боровата планина с майка си Барбара, докато един ден не избухва пожар.
Браяр вижда майка си да напуска горящия им дом, но тя никога не се завръща. Сърцата на двете мечета са разбити. Те израстват, вярвайки, че майка им ги е изоставила.

След години порасналите братя мечки и техния приятел Вик се отправят на пътешествие заедно с учен, на име Шарлът, до изследователска база. По време на пътуването им Браяр разбира, че Шарлът притежава кехлибареното колие, което някога е принадлежало на тяхната майка.
Междувременно групата "Скрап бунтовници" отвлича Шарлът. Браяр забелязва, че член на групата удивително прилича на отдавна изчезналата Барбара. Подозренията, че именно това е тяхната майка се засилват, когато тя започва да пее песен, която Барбара често е пяла на своите малки мечета.

Въпреки че паметта й е увредена, Барбара се събира отново със своите деца.
И все пак още много тайни за нейната самоличност остават неразкрити.

Наистина ли братята мечки са намерили своята майка? Каква е била причината тя да изостави децата си? Могат ли Браяр, Брембъл и Вик отново да спасят положението?

Кастинг

Режисьори: Лин Йонгчанг, Шао Хеки
Музика: Yisa Yu
Озвучен на български от: Радослав Рачев, Стефан Сърчаджиев-Съра, Мими Йорданова, Сотир Мелев, Далия Георгиева, Петър Каменов, Тодор Тодоров, Симеон Кирилов, Кристина Топалова, Марио Иванов, Николай Петров, Михаела Тюлева
Copyright © 2024 Dir.bg.