Книга за джунглата 2 (2003)

The Jungle Book 2

САЩ, Австралия | 2003г | 72 минути | Анимация , Детски , Приключенски , Семеен
- 0/10

За филма

В разпространение от: 05.02.2003
Премиера в България: 28.03.2003
Премиера на DVD: 17.04.2008
Производител: Disney Television Animation, Walt Disney Animation Australia
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: Александра видео

По едноименния сборник разкази (1894 г.) на английския писател Ръдиард Киплинг. Класическата анимация на Уолт Дисни от 1967 г. продъжава в това специално издание - с всички любими герои от оригинала, незабравими класически и нови завлядяващи песни!

Художник (арт режисьор) - Майкъл Пераза.

Маугли (с гласа на Хейли Джоуел Осмънт) живее в малко селце с доведения си брат Ранджан и най-добрата си приятелка Шанти. Но отгледаното от животни хлапе все още усеща ритъма на джунглата в сърцето си и тъгува за старите си приятели Балу (Джон Гудман) и Багира (Боб Джоулс).

Когато Маугли се завръща в джунглата за още приключения се оказва, че Балу не е единственият, който го очаква. Кръвожадният тигър Шер Хан (Тони Джей) се спотайва в сенките и планира своето отмъщение. За да победи новия си неприятел, Маугли ще има нужда от помощта на най-добрите си приятели и на новото си семейство.

Със съвсем нова игра, музикани видеоклипове и още допълнителни материали, това специално издане "Книга за джунглата 2" ще накара цялото семейство гръмогласно да иска още и още!

Кастинг

Режисьор: Стив Тренбърт
Сценарист: Карл Джуърс
Продуценти: Кристофър Чейс, Мери Торн
Музика: Джоуел Макнийли
По книгата на: Ръдиард Киплинг
Озвучен от: Хейли Джоуел Осмънт, Джон Гудман, Боб Джоулс, Тони Джей, Мей Уитман, Джон Рис-Дейвис, Джим Къмингс, Фил Колинс
Copyright © 2024 Dir.bg.