Радиоубийства

Radioland Murders

САЩ | 1994г | 108 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 0/10

За филма

Премиера на видео: 22.04.1996
Производител: Universal City Studios

От таланта на Джордж Лукас, създател на “Междузвездни войни” и “Индиана Джоунс”, се ражда едно изцяло ново криминално-комедийно приключение, поставено в обстановката на радиопредаване. Това е енергична, динамична лудория с брилянтна игра, весели заплетени ситуации и приятен музикален фон.
Вълнението започва, когато Чикагската радиостанция WBN празнува първата си нощ в ефира, изпълнена с драми на живо, комедийни скечове и музика в паузите.

Но истинският екшън се развива зад кулисите. Някой убива членовете на компанията един по един и секретарката на станцията Пени (Мери Стюарт Мастерсън) и нейният съпруг Роджър, саможив писател (Брайън Бенбън), трябва да обединят сили, за да открият убиеца. Смахнатите заподозрени и потенциални жертви са ексцентричният специалист по звукови ефекти (Кристофър Лойд), собственикът на станцията, който има военни наклонности (Нед Бити), страстната певица (Анита Морис), мазният говорител (Корбин Бърнсен) и директорът с перука (Джефри Тембър). Преди да свърши нощта ще се развие един романс, ще се разиграят щури гонитби, бягства на косъм от смъртта и изпълнена с екшън кулминация.

“Радиоубийства” поражда спомени за златния век на радиото с грандиозните си представления, въображаеми костюми и находчивата игра на Джордж Бърнс, Харви Кормън и Бобкет Голдтуейт. Това е приключение, което се гледа на един дъх: от части фарс, от части криминале, и е пълно
със смях и забава.

Кастинг

Режисьор: Мел Смит
В ролите: Нед Бити, Скот Майкъл Кемпбъл, Джефри Тембър, Сгивън Тоболовски, Майкъл Лърнър, Майкъл Маккийн
Продуценти: Фред Рус, Рик Маккалъм
Музика: Джоел Макнили
По идея на: Джордж Лукас
Copyright © 2024 Dir.bg.