От люлка до гроб

Cradle 2 the Grave

САЩ | 2003г | 101 минути | Екшън , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 8.8/10

За филма

В разпространение от: 28.02.2003
Премиера в България: 20.06.2003
Премиера на видео: 11.02.2004
Премиера на DVD: 11.02.2004
Производител: Warner Bros. Pictures
Разпространител: Александра филмс
Разпространител DVD: Съни филмс

Шефът на банда крадци предприема необичайна стъпка - съюзява се с офицер от тайванското разузнаване, за да спаси отвлечената си дъщеря.

Въоръжен с мощната комбинация от чар, съобразителност и експертни умения в бойните изкуства, Тони Фейт (DMX) лавира сред опасностите на престъпните квартали с внимание и прецизност, грижи се за бизнеса си и верния си екип от професионалисти с привързаност, надминавана само от любовта към малката му дъщеря Ванеса.

След голям обир на черни диаманти, Фейт се сблъсква със Су (Джет Ли), тайвански правителствен агент, преследващ необикновените камъни из цял свят. Диамантите не са единствената цел на смъртоносния, безмилостен Су – той иска да залови и не по-малко безмилостния Линг (Марк Дакаскос), негов бивш партньор, отвлякъл дъщерята на Фейт, за да я размени срещу откраднатите скъпоценности.

Притиснат до стената, Фейт мобилизира хората си, замразява правилото да не се носи оръжие и е готов на всичко, за да спаси дъщеря си. Но само Су познава Линг достатъчно добре, за да предвиди всяко негово действие.

Кастинг

Режисьор: Анджей Бартковяк
В ролите: Джет Ли, Ди Ем Екс, Антъни Андерсън, Марк Дакаскос
Сценаристи: Джон О'Брайън, Чанинг Гибсън
Продуценти: Джоуел Силвър, Сюзан Дауни
Музика: Деймън Блекман, Джон Фризел
Оператор: Дарин Окада
Copyright © 2024 Dir.bg.