Лудории

Wild Things

- 4.5/10

За филма

В разпространение от: 20.03.1998
Премиера в България: 05.06.1998
Премиера на видео: 09.11.1998
Производител: Columbia Tristar International
Разпространител: Александра филмс

Те си умират да играят с вас. И ако издържите на младостта им, ще разберете за какво става дума.

Добре дошли в шикозната територия на Блу Бей, Флорида. Тук зад загорелите лица, яхтите и резиденциите на свръхбогаташи се разиграва приказката за отмъщение, секс и убийство.

В интригата са замесени неколцина участници, но кой с кого заговорничи и защо - се разбира едва с появата на финалните надписи на филма. Кели ван Райън (Денис Ричардс) е съблазнителна и нагла красавица от Блу Бей. Класният й наставник Сам Ломбардо (Мат Дилън) е доста секси, но е впечатлен от Кели повече от минаващите край него други ученички. Случайно или не, Кели го среща след занятия и дори се озовава в къщата му.

На следващия ден тя споделя с майка си Сандра (Териса Ръсъл), че е била обект на сексуалните му желания. Ден по-късно аутсайдерката Сузи Толър (Нев Кембъл), жадна за реванш заявява, че също е била изнасилена от своя учител. Сам решава да си потърси адвокат. Кен Боудън (Бил Мъри) е единственият, който се наема да го защити и да свали маската на привидната почтеност в Блу Бей.

По нататък събитията се развиват под зорките очи на детективите Рей Дюкет (Кевин Бейкън) и Глория Перес (Дафни-Рубин Вега). Те са тези, които разкриват достойна за жълтата преса интрига.

Планини от тайни се разследват в деликатния лабиринт на шокиращи изнудвания, неочаквани обрати и компрометиращи коварни ситуации. Няма нищо свято за хората от Блу Бей, където под лустрото на висшето общество и полицейското благоприличие съществуват измамните кръговрати на истините и илюзиите.

Кастинг

Режисьор: Джон Макнотън
В ролите: Кевин Бейкън, Денис Ричардс, Бил Мъри, Робърт Уогнър, Нев Кембъл, Териса Ръсел, Мат Дилън, Дафни-Рубин Вега
Сценарист: Стивън Питърс
Продуценти: Стивън Джоунс, Родни Либър
Музика: Джордж Клинтън
Оператор: Джефри Кимбъл
Copyright © 2024 Dir.bg.