Видове II

Species II

САЩ | 1998г | 95 минути | Екшън , Фантастика , Хорър | Официален сайт
- 5.7/10

За филма

Премиера на видео: 22.04.1999
Производител: Metro Goldwyn Mayer

Точно когато сте решили, че заплахата от извънземно нашествие е преминала. . . най-опасният вид от открития космос отново е тук и нанася повече вреди откогато и да било. Наташа Хенстридж повтаря своята роля на генетично създадената смъртоносна красавица, която търси с кого да се съвокупи, за да създаде поколение, което да превземе земята.

След завръщане от мисия до Марс, космическият пилот Патрик Рос (Джъстин Лазард) сякаш не е съвсем същият. Заразен с извънземно ДНК, Патрик неусетно придобива ужасяваща неземна същност. Той целият е обладан само от една мисъл - да се съвокуплява с земни жени...

След като доста жени намират жестоката си смърт след полов акт с Патрик, биоложката Лора Бейкър (Марг Хелгенбъргър) и специалистът в улов на извънземни Прес Ленъкс (Майкъл Мадсън) решават да използват Ийв (Наташа Хенстридж) - значително по-умерено в поведението си извънземно, - за да намерят Патрик и неговото пагубно потомство.

Но те подценяват майчинския инстикт на Ийв и докато се усетят, тя бяга и заедно с Патрик създават непобедима раса, която може да унищожи човечеството.

Времето изтича и решителната битка на човешката мисъл срещу извънземната сила достига до смразяващ сблъсък, който поставя теорията на Дарвин на сериозно изпитание. Ще оцелеят само най-силните видове.

Кастинг

Режисьор: Питър Медък
В ролите: Джордж Дзъндза, Майкъл Мадсън, Марг Хелгенбъргър, Наташа Хенстридж, Джъстин Лазард, Джеймс Кроумел, Микелти Уилямсън
Сценарист: Крис Бранкато
Продуцент: Франк Манкузо Мл.
Музика: Едуард Шиърмър
Оператор: Матю Леонети
Copyright © 2024 Dir.bg.