Болни от любов

Addicted to Love

САЩ | 1997г | 100 минути | Комедия , Романтичен
- 7/10

За филма

В разпространение от: 23.05.1997
Производител: Miramax Films

Сам (Матю Бродерик) - астроном от малко градче в Средния Запад, е наивен романтик. Меги пък (Мег Райън) - фотографка и художничка на колажи от Ню Йорк - е опитна циничка. Чужди един на друг и напълно противоположни, те си приличат единствено по това, че са обсебени от мисълта за своите любими, които току-що са ги напуснали и блажено съжителстват в романтичен апартамент в Сохо.

Сам е готов на всичко, за да си върне Линда (Кели Престън) - единствената му любов още от детските години. Меги също е готова на всичко, но не за да си връща някого, а да си отмъсти на французина Антон (Чеки Карио) - нейния чаровен, изтънчен любовник и бивш годеник.

И така, Сам и Меги се срещат в Ню Йорк, докато шпионират едно и също "любовно гнездо", гневни и изпълнени с ревност от напредващата пред очите им любовна връзка. Точно в този момент между тях се сключва един доста необикновен съюз. Меги убеждава колебливия Сам, че единственият начин да си върне Линда е да унижи Антон и да съсипе живота му.

Докато нищо неподозиращите Линда и Антон изживяват своя роман, Сам и Меги измислят дяволски смешен план как да проникнат при тях и как да си отмъстят. Планът им обаче неочаквано се променя, тъй като отношенията между четиримата герои претърпяват метаморфози, които никой от тях дори не си е представял.

Когато човек е болен от любов, всичко е възможно...

Кастинг

Режисьор: Грифин Дън
В ролите: Матю Бродерик, Мег Райън, Кели Престън, Морийн Стейпълтън, Чеки Карио, Доминик Дън
Сценарист: Робърт Гордън
Продуценти: Робърт Нюмайер, Джефри Силвър
Музика: Рейчъл Портман
Оператор: Андрю Дън
Copyright © 2024 Dir.bg.