Секс игри 3

Cruel Intentions 3

САЩ | 2004г | 85 минути | Драма , Еротичeн | Официален сайт
- 5.5/10

За филма

В разпространение от: 25.05.2004
Премиера на видео: 14.07.2004
Премиера на DVD: 14.07.2004
Производител: Original Film, Newmarket Productions, Columbia TriStar Home Entertainment
Разпространител DVD: Съни Филмс

(видео филм)

Джейсън и Патрик (Кер Смит и Нейтън Уедърингтън) непрекъснато се състезават един с друг – в спорта, в училище, в любовта. Последната дисциплина и двамата схващат като сексуален маратон, където важни са не само точките (бройките), но и скоростта им на отбелязване. Естествено правят се предварителни залози за всяка девича мммм...глава.

Щом поредния кръг от играта свърши, контрата остава у зарязваните момичета и се набелязват нови жертви. Една от тях е Каси (Кристина Анапо), интелигентна красавица, която изглежда лесна плячка, но крие опасен характер. Джейсън и Патрик започват традиционното си преследване, без да подозират, че Каси има свои планове. Сексът е коварен лов и понякога в капана за дивеч попада самата ловна дружинка...

“Секс игри 3” продължава амбициите на първия филм от 1999 да бъде модерен прочит на френската литературна класика “Опасни връзки”, съобразен с тийнейджърската сексуална акселерация. Което означава еротичен трилър за подрастващи герои, от немай-къде съобразен със задръжките на възрастните.

Кастинг

Режисьор: Скот Зил
В ролите: Кер Смит, Нейтън Уедърингтън, Кристина Анапо, Мелиса Ивон Люис, Натали Рамзи, Том Паркър, Майкъл Пембъртън
Сценарист: Рет Рийс
Продуцент: Нийл Мориц
Музика: Дейвид Рейнолдс
Оператор: Томас Калауей
Copyright © 2024 Dir.bg.