Хъни

Honey

- 0/10

За филма

В разпространение от: 05.12.2003
Премиера в България: 27.08.2004
Премиера на видео: 13.10.2004
Премиера на DVD: 13.10.2004
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Съни Филмс
Разпространител DVD: Съни Филмс

Хъни Даниълс (Джесика Алба - Dark Angel, ТВ) цял живот очаква момента, в който ще покаже на света танцовите си умения, а сега се оказва, че всичко, за което е мечтала, е просто на една крачка разстояние.

Несъгласна с вижданията на родителите си за нерисковани стъпки, които обещават сигурно бъдеще, Хъни се премества да живее в сърцето на големия град, където улиците са ураган от звуци, енергия и музика -- и това е музиката, която тя винаги е искала да следва.

Животът й там е труден, но тя има волята да приеме неговите предизвикателства, докато продължава да се бори, за да свързва двата края... защото мечтата й си струва.

През деня, Хъни води клас по хип-хоп в местния Детски център. През нощта, очаквайки с нетърпение да свърши смяната й като сервитьорка, тя "оживява" на дансинга в клуба, където нейната страст към танца и изваяните й движения бързо привличат погледите. И тогава се появява големият шанс - един на един милион... известен видеорежисьор забелязва Хъни в клуба и й предлага участие в клип.

Кастинг

Режисьор: Били Уудръф
В ролите: Джой Брайънт, Миси Елиат, Антъни Шеруд, Ромио Милър, Дейвид Москоу, Мъкай Файфър, Джесика Алба
Сценаристи: Алонзо Браун, Ким Уотсън
Продуценти: Андре Харел, Марк Плат
Музика: Мервин Уорън
Оператор: Джон Лионети
Copyright © 2024 Dir.bg.