Мухата 2

The Fly II

САЩ | 1989г | 100 минути | Трилър , Фентъзи , Хорър | Официален сайт
- 5/10

За филма

В разпространение от: 10.02.1989
Премиера на DVD: 17.05.2006
Производител: Twentieth Century Fox Home Entertainment
Разпространител DVD: Мейстар

Въпреки обикновеният си външен вид, Мартин (Ерик Столц) е най-необикновеният жив човек. Той е само на 5 години, но е напълно зрял индивид. Освен това е син на хуманоидна муха...

Преди Сет Бръндъл да се превърне в метално изчадие във филма «Мухата» (1986), той успява да създаде потомство. Сега синът му Мартин започва да се развива преждевременно благодарение на гените си на муха.

През целия си живот Мартин е бил затворен в лабораторията «Барток Индъстриз», където злият Барток (Лий Ричардсън) иска да създаде нова раса свръхмухи. Мартин прекарва дните си в екперименти за телепортация, докато се среща с привлекателната асистентка Бет (Дафни Зунига). Мартин е привлечен от нея - но реагират не само човешките му гени, но и гените му на муха. Само въпрос на време е мутиралите му гени да се разбудят от латентното си състояние, той започва да се превръща в насекомо също като баща си.

В отчаяното си желание да спре превъплъщението, той решава да отмъсти на Барток и да намери човек, на когото да прехвърли гените си на муха и да вземе неговите, човешки гени.

Изпълнен с невероятни специални ефекти, Мухата 2 е незабравимо продължение, също толкова завладяващо и ужасяващо като оригинала.

Кастинг

Режисьор: Крис Уолъс
В ролите: Дънкан Фрейзър, Ерик Столц, Лий Ричардсън, Харли Крос, Дафни Зунига, Джон Гец
Сценаристи: Франк Дарабонт, Джим Уийт, Мик Гарис, Кен Уийт
Продуцент: Стивън-Чарлс Джафи
Музика: Кристофър Янг
Оператор: Робин Виджън
Copyright © 2024 Dir.bg.