F/X

F/X

САЩ | 1986г | 109 минути | Екшън , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 07.02.1986
Премиера на видео: 05.06.2002
Производител: Metro Goldwyn Mayer

С “изправящи косите, а понякога и хумористични обрати и измами” (The Hollywood Reporter), изживяването от гледането на този филм е “като да наблюдавате сложна подредба от фигурки на домино”. Осмелете се да бъдете измамени… и ще се влюбите във F/X!

Роли Тейлър (Брайън Браун) е най-добрият експерт по специални ефекти в шоу бизнеса. Неговата уникална способност да създава грандиозни илюзионни ефекти кара всички холивудски студия да тропат на вратата му. Но този път не го търсят от студио, а от Министерството на правосъдието. Новата задача е да инсценира убийството на важен свидетел от подземния свят. След като мистерията е направена без засечка и информаторът изчезнал, Роли e втрещен от новината, че му е лепнато убийството! Измамен и преследван от нюйорската полиция и от мафията, Роли бързо научава, че не може да се довери на никого... и че единственото нещо, което може да спаси живота му, е неговото невероятно майсторство на илюзионист!

Кастинг

Режисьор: Робърт Мандел
В ролите: Мейсън Адамс, Клиф Де Янг, Анджела Басет, Брайън Браун, Даян Венора, Джо Грифази, Кристофър Къри, Брайън Денехи
Сценаристи: Грегъри Флиман, Робърт Мегинсън
Продуцент: Доди Файед
Музика: Бил Конти
Оператор: Мирослав Ондричек
Copyright © 2024 Dir.bg.