Наследникът

The Duke

Великобритания, Канада | 1999г | 88 минути | Детски | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 30.11.1999
Премиера на видео: 22.12.2004
Премиера на DVD: 22.12.2004
Производител: Buena Vista Home Entertainment
Разпространител DVD: Съни филмс

Никой не се грижи по-добре за обикновените граждани на Дингуол по-добре от местния благородник Херцогът (Джон Невил) и неговата предана хрътка на име Хюбърт. Херцогът с радост продава безценните си картини и мебели, за да спечели пари за местните бедни хора. Всички в Дингуол познават и обичат Хюбърт и Херцогът, които винаги помагат с пари, храна и подслон на хора и животни, изпаднали в беда.

Където и да ходи из имението, Хюбърт оставя мокра, кална диря след себе си за ужас на всички, които работят в имението и най-вече на верния и доверен иконом на Херцога, Клайв Чайвс (Джеймс Дуън). Но самият Херцог не обръща внимание на това, както и Шарлот (Къртни Дрейпър), очарователната американка, племенница на Чайвс, която е втората най-добра приятелка на Хюбърт…втора, след Херцога.

Ужасен, че наследството му ще се разпродаде, за да се хранят бедните, лицемерният и непрекъснато хленчещ племенник на Херцога, Сесил Кавендиш (Оливър Муърхед) скроява план да поеме контрола на имението от Херцога, да уволни всички работещи и да спре помощите за местните хора. От смъртното си легло Херцогът дочува за кроежите на Сесил и прави единствения рационален избор…Хюбърт да стане негов наследник.

Кастинг

Режисьор: Филип Спинк
В ролите: Джон Невил, Кортни Дрейпър, Джеймс Дуън
Copyright © 2024 Dir.bg.