Заличителят

Eraser

САЩ | 1996г | 115 минути | Драма , Екшън , Мистъри | Официален сайт
- 2/10

За филма

В разпространение от: 21.06.1996
Премиера на DVD: 15.10.2003
Производител: Kopelson Entertainment, Warner Bros.
Разпространител DVD: Александра видео
Награди и номинации: Номинация за Оскар 1997 г. (звукови ефекти)

По време на работа в един от водещите национални военни обекти, Лий Кълън /Ванеса Уилямс/ неочаквано разкрива схемата за попадането на едно от най-новите свръх оръжия в ръце, които биха могли да нарушат завинаги равновесието на силите в света. Тя обаче не знае, че конспирацията достига до най-високите етажи на властта и военната промишленост, а замесените лица няма да се спрат пред нищо, за да й попречат да разкрие истината.

Лий трябва да жертва живота и самоличността си. За целта й трябва “заличител”. И го намира. Той е Джон Кругър (Шварценегер) и работи в пълна анонимност. Всъщност е един от най-елитните прокурори, работещи по Програмата за Федерална защита на свидетелите. За него залогът е по-висок от всякога, тъй като заплахите към Лий се коренят някъде в Правителството.

Заплетен в сложна паяжина от взривоопасни комбинации и спорове, Кругър се сблъсква със самото смъртоносно оръжие. С него враговете му могат да виждат през бетонните стени и да стрелят със скоростта на светлината. Кругър и Лий няма къде да се скрият. Опасните играчи в конспирацията затягат примката около тях, времето им изтича...

Кастинг

Режисьор: Чарлз Ръсел
В ролите: Арнолд Шварценегер, Ванеса Уилямс, Джеймс Каан, Джеймс Кобърн, Робърт Пасторели
Сценаристи: Тони Пъриър, Уолън Грийн
Продуценти: Арнолд Копелсън, Ан Копелсън
Музика: Алън Силвестри
Оператор: Адам Грийнбърг
Copyright © 2024 Dir.bg.