Царете на хаоса

The Dukes of Hazzard

- 10/10

За филма

В разпространение от: 05.08.2005
Премиера в България: 14.10.2005
Премиера на видео: 20.02.2006
Премиера на DVD: 20.02.2006
Производител: Warner Home Video
Разпространител DVD: Съни Филмс

Любители на забавленията и скоростното шофиране, братовчедите Бо (Шон Уилям Скот) и Люк Дюк (Джони Ноксвил) отново са на път и не планират нищо добро, с тях е и братовчедката им Дейзи Дюк, горда собственичка на най-късите шорти в южните щати. Хазард Каунти се слави с едни от най-разбитите пътища, силни контрабанди питиета и красиви момичета в цяла Джорджия, а роднините Дюк често се наслаждават и на трите.

Семейният бизнес на Дюк е с контрабанден алкохол, а чичо Джеси (Уили Нелсън) приготвя най-вкусната бира в Дикси. Доста често момчетата се оказват нарушители на закона докато бързат да доставят поръчките си и лудо се надпреварват с шерифа в прословутия си оранжев “Додж”, генерал Лий.

След дълъг работен ден, няма нищо по-отпускащо от ледено студена бира в най-представителното питейно заведение на Хазард Каунти, в което сервира Дейзи. От време на време, някой приходящ прави грешката да стане по-интимен с най-красивото момиче в околността. Той бързо разбира (но по трудния начин), че Дейзи е не само хубавица, но и удря здраво като член на семейство Дюк, а щом се намесят Бо и Люк, това обикновено означава добре позната старомодна кръчмарска свада със зашеметяващи удари и последващо изхвърляне.

Но сега не всичко се свежда до контрабанден алкохол и фермерски момичета - Бо и Люк откриват доказателства, че имуществото на съседите им незаконно е присвоено от нечесния комисар Бос Хог (Бърт Рейнолдс) и единственият шанс на братовчедите да защитят родния си град е да изпълнят отчаян план за спасяване на Хазард Каунти.
Copyright © 2024 Dir.bg.