40-годишният девственик

The 40-Year-Old Virgin

САЩ | 2005г | 116 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 19.08.2005
Премиера в България: 14.10.2005
Премиера на DVD: 20.02.2006
Производител: Apatow Productions, Universal Pictures
Разпространител: Съни Филмс
Разпространител DVD: Прооптики

Анди Стайзър (Стив Карел) е на четиридесет години и е правил доста неща през живота си досега. Уредил си е високо платена работа в магазин за електроника, обзавел си е готин апартамент в центъра на града и е събрал удивителна колекция от кукли на известни екшън герои. Но има едно нещо, което Анди никога не е правил - Анди никога, ама никога не е правил секс - дори случайно. И какво от това?

За приятелите на Анди обаче този пропуск наистина представлява проблем. И въпреки, че винаги са го мислели за малко странен, те се захващат с трудната и неблагородна работа да му помогнат да „паркира розовия кадилак”. Но нищо не се получава и всичките им отчаяни опити удряд на камък. Или поне докато в живота на Анди не се появявя Триш (Катрин Кийнър). 40 – годишна майка на три деца.

Приятелите на Анди са изпълнени с надежда, че може би това е жената...докато не разбират за необичайната и доста странно споразумение между двамата влюбени.... споразумение да не правят секс!

Кастинг

Режисьор: Джъд Апатоу
В ролите: Стив Карел, Катрин Кийнър, Пол Ръд, Романи Малко, Сет Роугън, Елизабет Банкс, Лесли Ман, Дейвид Кекнър, Джона Хил, Кевин Харт
Сценаристи: Джъд Апатоу, Стив Карел
Продуцент: Джъд Апатоу
Музика: Лайл Уъркман
Оператор: Джак Грийн
Copyright © 2024 Dir.bg.