Нощен полет

Night Flight

САЩ | 2005г | 85 минути | Трилър | Официален сайт
- 1/10

За филма

В разпространение от: 04.08.2005
Премиера в България: 04.11.2005
Премиера на DVD: 20.03.2006
Производител: Dream Works Pictures
Разпространител DVD: Prooptiki

Режисьорът Уес Крейвън (филмите от серията „Писък”) ви повежда на един страховит и смразяващ кръвта полет през нощта на 10 000 метра височина!

Лиса Рейзърт (Рейчъл МакАдамс) мрази да пътува със самолет, но тази нощ ужасът, който я очаква по време на полета й до Маями, няма да има нищо общо със страха от летене.

Минути след излитането човекът, който седи до Лиса – Джаксън (Килиан Мърфи) – разкрива истинската причина за своето присъствие на борда: той е част от заговор за убийството на известен бизнесмен... и Лиса е ключов фактор в този заговор. Ако тя откаже да съдейства на убиеца, баща й ще бъде екзекутиран от съучастник на Джаксън, чакащ неговото обаждане.

В капан на борда на самолета на 10 000 метра от повърхността, Лиса няма как да избяга и къде да се скрие без да застраши живота на баща си, този на останалите пътници и своя собствен. Постепенно Лиса осъзнава, че времето й да се измъкне от ужасяващата ситуация изтича. Тя дава всичко от себе си, в опит да измисли как да спре безмилостния убиец на седалката до себе си и да попречи да бъде извършено едно убийство.

Кастинг

Режисьор: Уес Крейвън
В ролите: Силиан Мърфи, Макс Каш, Кайл Галнър, Карл Гилиърд, Рейчъл Макадамс, Лора Джонсън
Copyright © 2022 Dir.bg.