Демонлавър

Demonlover

Франция | 2002г | 129 минути | Драма , Мистъри , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 06.11.2002
Производител: Citizen Films, Cofimage, M6 Films
Разпространител: Киномания 2005

Младата Диан (Кони Нилсен) работи за мултинационална корпорация, управлявана от Анри-Пиер Волф (Жан-Батист Малартр). Поради разнообразните си дейности, от продажби на недвижими имоти до моден дизайн, "Волф Груп" преговаря за покупката на "ТокиоАниме": японска компания, която продуцира нов вид манга и техните порнографски версии (хентай) в дигитални триизмерни изображения, които биха демодирали и унищожили конкуренцията на този неимоверно рентабилен пазар.

Две компании се борят придобият ексклузивните права за разпространение на новите изображения на "Волф" в мрежата: "Мангатроникс" и "Демонлавър". "Мангатроникс" са наели Диан като индустриален шпионин. Тя трябва да провали договора на "Демонлавър", действайки отвътре.

Връзките между "Демонлавър" и някои насилствени и нелегални порносайтове заплашват да провалят контактите с "Волф Груп", неподозиращи за съществуването им. Диан установява и че те имат своя стратегия и шпиони като нея - наглед неутрални, наивни колеги. Твърде скоро тя се превръща в заплаха за "Демонлавър" и като че ли няма изход, освен да се скрие в кибер-реалността, от която може би е станала част от самото начало.

Кастинг

Режисьор: Оливие Асаяс
В ролите: Кони Нилсен, Шарл Берлинг, Клоуи Севъни, Доминик Реймон, Жан-Батист Малартр, Джина Гершон
Сценарист: Оливие Асаяс
Продуцент: Гзавие Гианоли
Музика: Джим О'Рурк
Оператор: Дьони Леноар
Copyright © 2024 Dir.bg.