Ужасът в Амитивил

The Amityville Horror

САЩ | 2005г | 90 минути | Мистъри , Хорър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 14.04.2005
Премиера на видео: 21.12.2005
Премиера на DVD: 21.12.2005
Производител: MGM, Dimension Films, Platinum Dunes, Radar Pictures, Sony Pictures Entertainment
Разпространител DVD: Гала Тийм

По едноименния роман (1977 г.) на американския писател Джей Ансън. Римейк на едноименния филм от 1979 г. с Джеймс Бролин, Маргът Кидър и Род Стайгър.

Джордж и Кати Луц се нанасят в елегантна старинна къща заедно с трите си деца. Новият дом е точно това, за което са си мечтали. Само че има една подробност, за която никой не ги е уведомил – тази къща е станала сцена на жестоко убийство.

Най-големият син на семейство Дефео, предишните собственици, е застрелял в леглата им родителите си, двамата си братя и двете си сестри. Той прави пълни самопризнания в полицията и обяснява, че някакви гласове са го накарали да извърши ужасното престъпление.

Скоро след нанасянето си новите собственици също започват да чуват гласове. Най-силно те повлияват на главата на семейството, Джордж Луц, който до такава степен се побърква, че става смъртоносна заплаха за своите близки. И само намесата на местния свещеник, който след като не успява да прогони злите духове от къщата дава съвет на Кати да напуснат дома си, предотвратява развитието на събитията в най-страшната посока.

Направен по действителен случай, в обяснителната си част филмът ни изправя пред загадки, които все още науката не е успяла да разреши.

Свързани новини

Почина Марги Кидър

Кастинг

Режисьор: Андрю Дъглас
В ролите: Филип Бейкър Хол, Джими Бенет, Джеси Джеймс, Мелиса Джордж, Райън Рейнолдс, Клоуи Грейс Морец
Продуцент: Майкъл Бей
Музика: Стив Джаблонски
По книгата на: Джей Ансън
Оператор: Питър Колистър
Copyright © 2024 Dir.bg.