Абсолютни противоположности

Perfect Opposites

- 0/10

За филма

В разпространение от: 07.04.2005
Премиера на DVD: 16.01.2006
Производител: Lighting Entertainment
Разпространител DVD: Prooptiki

"Абсолютни противоположности" е романтична комедия за двама младежи, намиращи се в краткия, но забележителен период между завършването на колежа и началото на истинския живот на възрастни.

Неотразимият Дрю е амбициран скоро да завърши Юридическия факултет, когато се влюбва в Джулия - прилежна и уверена в себе си студентка, на която и остават два месеца до дипломирането. Дрю има осигурена работа в престижна адвокатска кантора в Лос Анджелис, нежелаейки да се разделя с Джулия, той и предлага да замине с него. Тъй като не може да му устои, тя решава да поеме риска да замине.

Двамата започват нов живот, когато пристигат Лос Анджелис. Изграждат приятелство с новите си нахакани и прями съседи - Елиз и Лени, които понякога им помагат със съветите си. Не след дълго обаче проблеми помрачават щастието на младата двойка. Дрю започва да негодува срещу бляновете на Джулия да подражават на връзката между Елиз и Лени. Джулия също е недоволна. Двамата ще трябва да минат през много трудности и проблеми, преди да преосмислят връзката си...

Кастинг

Режисьор: Мат Купър
В ролите: Пайпър Перабо, Дженифър Типи, Мартин Хендерсон, Джо Пантолиано, Арти Ланг
Сценаристи: Мат Купър, Стюарт Зули
Продуцент: Мат Купър
Музика: Браян Тайлър
Оператор: Берн Хайнъл
Copyright © 2024 Dir.bg.