Киборг

Cyborg

САЩ | 1989г | 83 минути | Екшън | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 07.04.1989
Премиера на DVD: 01.03.2006
Производител: Metro Goldwyn Mayer
Разпространител DVD: Мейстар

Магьосникът на бойните изкуства Жан-Клод Ван Дам се изявява в блестяща нова роля като най-свирепия войн на бъдещето в този вдигащ адреналина научнофантастичен трилър. Изпълнен с изумителни бойни сцени, “Киборг” е диво приключение от начало до край – пост-апокалиптична битка срещу злото.

Разядена от социална анархия и смъртоносна чума, Америка през 21 век се е превърнала в ужасяващ, варварски кошмар. Единствено Пърл Профит (Дейл Хадън), красива полу-жена, полу-робот разполага със знанията, необходими за създаването на ваксина.

Но по време на отчаяното й търсене на данни, Пърл е заловена от пирати, които планират да задържат ваксината за себе си и да управляват планетата! Сега единствено изключителните бойни умения на безстрашния герой Гибсън (Ван Дам) могат да помогнат за освобождаването на Пърл и за спасяването на цивилизацията.

Изживейте цялата мощ, напрежение и наелектризиращи бойни сцени с “Киборг” на DVD – високотехнологичният развлекателен формат, който осигурява кино звук и картина направо в дома ви.

Кастинг

Режисьор: Алберт Пун
В ролите: Алекс Даниълс, Дебора Ричър, Жан-Клод Ван Дам
Copyright © 2023 Dir.bg.