Домино (2005)

Domino

Франция, САЩ | 2005г | 127 минути | Драма , Екшън , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 14.10.2005
Премиера в България: 14.04.2006
Премиера на DVD: 26.09.2006
Производител: New Line Cinema
Разпространител: Diema Vision

Умна. Смела. Предизвикателна и опасна. Както и красива. Това е Домино Харви и това е нейната истинска житейска история...е, почти. Дъщеря на уважавания актьор Лорънс Харви и манекенката от хайлайфа Софи Уин (Жаклин Бисе), Домино Харви (Кира Найтли) е родена в свят на богатство и привилегии – живот, който не я интересува. От най-ранните си години Домино въстава срещу обичаите и обществото на богатите. Когато е едва на осем, баща й умира и майка й разчита на стабилността на интернат в безуспешен опит да укроти буйното си дете.

Но нищо не може да потисне пламенната природа на Домино – нито приятелства, нито училище, нито висшето общество на майка й. Едва когато попада на семинар за работа за набиране на ловци на глави, нейната жажда за силни усещания е най-накрая задоволена. За ужас на Софи, Домино не само се влюбва в работата, но и в колегите си, които през годините стават нейното семейство. И така нашият разказ за приключение, екшън и напрежение, оцветени с мрачна комедия, започва...

Домино открива истинското си призвание и се присъединява към колоритната банда, която включва страховития й шеф - бивш затворник, Ед Мосби (Мики Рурк), Чоко (Едгар Рамирес) - секси небрежен латино, който тайно обожава Домино; и Алф (Ризуан Абаси) – афганистанец с фикс идея експлозиви. Странна четворка със сигурност, но синхронизираният им стил винаги води до залавянето на бегълците. Не след дълго те стават най-успешните ловци на глави в Ел Ей. И какво по-добро място да покажеш таланта си от телевизията?

Когато продуцентът Марк Хейс (Кристофър Уокън) и неговата вярна асистентка Кими (Мена Сувари) чукат на вратата, ловците на глави се съгласяват да станат зезди на ново телевизионно риалити шоу, “The Bounty Squad”, с водещи Иън Зиринг от Бевърли Хилс 90210 и Браян Остин Грийн (играещи самите тях). Без знанието на участниците и екипа, Домино, Ед, Чоко и Алф са на път да се заловят с най-големия им случай въобще.

Кастинг

Режисьор: Тони Скот
В ролите: Делрой Линдо, Кристофън Уокън, Дабни Колман, Мейси Грей, Луси Лу, Едгар Рамирес, Мена Сувари, Мики Рурк, Жаклин Бисе, Кира Найтли
Сценарист: Ричард Кели
Продуценти: Самуел Хадида, Ричард Кели, Тони Скот
Музика: Хари Грегсен - Уилямс
Copyright © 2024 Dir.bg.