Нападение над участък 13

Assault on Precinct 13

САЩ, Франция | 2005г | 110 минути | Драма , Екшън , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 19.01.2005
Премиера в България: 12.05.2006
Премиера на DVD: 02.10.2006
Производител: Rogue Pictures
Разпространител DVD: Diema Vision

За да преживеят нощта, ченгета и престъпници трябва да се съюзят и да се борят заедно...

В ранната сутрин на 31 декември престъпният бос Марион Бишоп (Лорънс Фишбърн) е арестуван от отряд за борба с организираната престъпност.

Качен на затворнически автобус в компанията на още няколко криминално проявени, те потеглят в силната снежна буря към затвор извън Детройт.

Тежкият снеговалеж отклонява авобуса към отдалечения полицейски участък 13, където временно настаняват затворниците. Дежурна в участъка е полицейска група, ръководена от сержант Джейк Рьоник (Итън Хоук), добро ченге, борещо се с лошите си спомени от фатална операция под прикритие.

Но провокативната секретарка на участък 13 Айрис Фери (Дрей де Матео) и пиперливия ветеран Джаспър (Браян Денехи) няма да допуснат работата да попречи на посрещането на Нова година, докато двама въоръжени мъже не нападат пазачите на автобуса. Те са отблъснати, но всички в участък 13 знаят, че ще дойдат още, за да освободят или убият Бишоп.

Ченгетата, търсещи водач в неуверения Рьоник, и затворниците, търсещи подкрепа в безмилостния Бишоп, трябва да обединят сили, за да се борят за живота си. Докато накрая тънките линии между добро и зло се слеят.

Кастинг

Режисьор: Жан-Франсоа Рише
В ролите: Джон Легуизамо, Джесика Греко, Мат Крейвън, Мария Бело, Брайън Денехи, Дрей де Матео, Гейбриъл Бърн, Къри Греъм, Итън Хоук, Лорънс Фишбърн
Сценарист: Джеймс ДеМонако
Продуцент: Паскал Коштьо
Музика: Греъм Ревел
Оператор: Робърт Ганц
Copyright © 2024 Dir.bg.