Ало, ало! - част 1

`Allo `Allo!

Великобритания | 1982г | 125 минути | Комедия | Официален сайт
- 7.5/10

За филма

Премиера на DVD: 08.06.2006
Производител: BBC
Разпространител DVD: Prooptiki

Сезон 1 Епизод 1
Полковникът и Капитанът се жалват за ситуацията си и решават, че трябва да предадат Рене и картината на Гестапо, за да се отърват от хер Флик. Но Рене ги убеждава да дадат копие на картината (с помощта на удобно разположен фалшификатор) и ги навива да заемат униформите си на бягащите британски офицери, които да пренесат картината в Англия, за да бъде фалшифицирана.

Междувременно Рене постоянно получава отровни хапчета “за да стане по-лесно”, хер Флик решава, че връзката му с Хелга трябва да включи интимна вечеря в задната стаичка на Рене, а Ханс разкрива, че със сирене в ушите пеенето на мадам Едит
е поносимо.

Сезон 2 Епизод 3
Влизаме в действието веднага след края на предния епизод. Докато чака кацането на самолета, пълната с летци крава на косъм се измъква от немски патрул, които се опитва да я дои. Но самолетът не каца, а вместо това изстрелва два парашута. От единия се ражда нов план за бягство.

От другия се появява офицер Крабтрий, изпратен от британското разузнаване - той трябва да се впише в обстановката, маскиран като полицай. За съжаление, френският му е отвратителен и често бърка гласните...

Междувременно планът да се взриви влакът със салама без картина, пътуващ към Хитлер, среща засечка - Рене не може да намери кой да взриви влака. Но Хелга измисля план, включващ бронираната кола с 20 мм оръдие на Грубер и в крайна сметка Рене и Ханс се опитват да уцелят влака. Още в този епизод: речите на Хитлер на двойна скорост.

Сезон 3 епизод 2
Избягалото овчарско куче на Грубер е открило салама с картината и му го донася. Хер Флик хваща Грубер и след като го разпитва, открива, че той е намерил картината в салама и я е извадил, осъзнавайки, че е фалшива. Сега Флик знае, че картината е била фалшива, така че отново започва да търси оригинала. Рене убеждава Грубер да направи още едно копие на картината. Така че Рене стяга салама с оригиналната картина около пазвата на Мария и я изпраща да я занесе на Грубер. Рене също трябва да се изплати на нетърпеливия мосю Алфонс затова кара мосю Льоклерк да разкрие къде е крил фалшивите франкове, които е правел и ги дава на Алфонс, който отпразнува случая като започва да ги харчи.

Междувременно Мишел открадва мотора от косачката на Генерал фон Клинкерхофен, за да задвижи самолета за бягството на летците и го скрива в инвалидната количка на Фани.

Кастинг

Режисьори: Робин Кар, Дейвид Крофт
В ролите: Гордън Кей, Гай Синър, Вики Мишел, Ким Хартман, Кармен Силвера
Copyright © 2024 Dir.bg.