Дълбока вода (2005)

Deepwater

САЩ | 2005г | 89 минути | Мистъри , Трилър
- 0/10

За филма

В разпространение от: 09.06.2005
Премиера на DVD: 03.07.2006
Производител: Ligtning Entertaiment
Разпространител DVD: Прооптики

По едноименния роман (1999 г.) на американския писател Матю Джоунс.

Напълно разорен и възстановяващ се от злополука, Нат Баниън (Лукас Блек) заминава за Уайоминг, за да започне работа като помощник във ферма. Докато пътува, той спасява живота на по-възрастния от него Финч (Питър Койот).

От благодарност Финч предлага на новия си приятел работа като бояджия в разнебитения си мотел, намиращ се на брега на езерото в малкото градче Дийпуотър. Там Нат среща младата и привлекателна съпруга на Финч Айрис (Миа Маестро), с която не след дълго започват страстна афера.

Междувременно Финч продължава да се държи бащински с Нат, но съвсем скоро причините за това стават подозрителни, когато той предлага на Нат да участва в „приятелски” боксов мач.

Точно когато манипулациите на Финч започват да излизат наяве, неочаквано е открито тялото на един от заклетите му врагове. Всички в Дийпуотър обвиняват Финч за убийството и Нат се обърква все повече. Това объркване се засилва още, когато Айрис му разкрива плана си да открадне очакваната плячка от сенчестия бизнес на Финч. Останал без нищо освен малко здрав разум, Нат трябва да взима решения, които ще променят съдбата на Дийпуотър завинаги.

Кастинг

Режисьор: Дейвид Марфилд
В ролите: Миа Маестро, Питър Койот, Лукас Блек, Зандър Бъркли, Брет Уотсън, Кристен Бел, Лесли Уорън
Сценарист: Дейвид Марфилд
Продуцент: Крис Коен
Музика: Чарли Клоусър
По книгата на: Матю Джоунс
Оператор: Скот Кевън
Copyright © 2024 Dir.bg.