Моята супер бивша

My Super Ex-Girlfriend

- 0/10

За филма

В разпространение от: 20.07.2006
Премиера в България: 15.09.2006
Премиера на DVD: 25.01.2007
Производител: New Regency, Pariah, S E Productions, 20th Century Fox
Разпространител DVD: Мейстар

Да скъсаш с приятелката си е много трудно, но понякога може да се окаже доста опасно... Мат Сандърс (Люк Уилсън) мисли, че най-накрая е намерил съвършената жена, красивата Джени Джонсън (Ума Търман), която съвсем случайно е супергероинята Джи гърл.

Когато Джени / Джи гърл става извънредно ревнива, обсебваща и невротична, Мат решава да се разделят - по съвет на Вон Хейг (Рейн Уилсън), най-добрия му приятел. Но как можеш да скъсаш с жена, която може да лети и да прави дупки в стоманата със своята термална визия?

С времето Мат осъзнава, че всъщност е привлечен от колежката си Хана Люис (Ана Фарис). За отмъщение, Джи гърл използва суперсилите си, за да излее своята ярост и гняв върху Мат. и Хана се оказват под непрекъснат тормоз, който е в състояние да им съсипе живота.

Тук се намесва и злият професор Бедлам (Еди Изард), който има общо минало с G-Girl и сега има планове за нея. Професорът е бил училищната любов на Джени, а сега подава на Мат идеята да я съблазни, като при това свали нейните суперсили.

Снимките са осъществени през октомври 2005 - януари 2006 г. в Ню Йорк.

Кастинг

Режисьор: Айвън Райтман
В ролите: Ума Търман, Люк Уилсън, Ана Фарис, Еди Изард, Рейн Уилсън, Уанда Сайкс
Сценарист: Дон Пейн
Продуценти: Гейвин Палоун, Арнън Милчън
Музика: Теди Кастелучи
Оператор: Дон Бърджис
Copyright © 2024 Dir.bg.