Размени

Trade Routes: Lost in the Exchange

България, САЩ | 2007г | 117 минути | Драма , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 01.03.2007
Производител: Topform Studio
Разпространител: София Филм Фест 2007

Политически трилър за цинизма на световния "бизнес с демокрацията" и коварните действия на американските тайни служби.

Александър Георгиев (76 год.) е прекарал 40 години като оперативен агент на Държавна сигурност. По време на комунизма Александър е спасил вече мъртвия баща на Григор Маринов от политическа чистка. Григор възприема Александър като свой чичо.

Григор Маринов (30 год.) е политически вундеркинд – главен съветник на министър-председателя, изправен пред тежка предизборна кампания за втори мандат. Той трябва да набере средства и да разработи печеливша стратегия при народ, готов да гласува за друго правителство.

Сара Дръкър (Алис Патън) е на 25. Пет години след като е прекъснала следването си по право в университета “Йеил”, Сара е пратена в Американското посолство в София на своята първа постоянна задача като агент на ЦРУ. Тя бива обучавана на най-добрите методи за убеждаване на хората да предават страната си.

Стен Рихтер (53 год.) е прекарал 30 години в американските тайни служби. Навремето отдаден на работата си и изключително ефективен, сега той е назначен за шеф на бюрото на ЦРУ в София. Това е неговата последна мисия преди пенсиониране.

Тим Найт (35 год.) е американски политически консултант, който знае как да реши проблемите на министър-председателя – с пари за телевизионни реклами. Той би могъл да се идентифицира с фразата на Хънтър С. Томпсън: "Беше алчен живот и аз бях добър в него."
Какви са правилата в една политическа битка срещу демагози? Можеш ли да направиш нещо, за да я спечелиш? Ами ако бъдещето на страната ти е в опасност? Всичко ли е позволено? Ами ако "алчността за победа" съвпада с това да постъпиш правилно? Възможно ли е предателството спрямо една страна и нейното спасение да са едно и също нещо?

Свързани новини

11-и София филм фест

Кастинг

Режисьор: Джеймс Лофтъс
В ролите: Атанас Сребрев, Джеймс Лофтъс, Теодора Духовникова, Стефан Вълдобрев, Руши Видинлиев, Атанас Атанасов, Валентин Ганев, Георги Златарев, Коста Цонев, Алис Патън, Рос Маккол, Марина Сиртис, Уилям Хоуп
Сценарист: Георги Марков
Продуцент: Джеймс Лофтъс
Музика: Климент Дичев
Оператор: Антон Бакарски
Copyright © 2024 Dir.bg.