Влад

Vlad

САЩ | 2003г | 98 минути | Трилър , Хорър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 16.05.2003
Премиера на DVD: 17.07.2007
Производител: Movie Bank
Разпространител DVD: Съни Филмс

Може да вярвате в съществуването на вампири или не, но смразяващият кръвта исторически факт е, че през 15-и век в Румъния, Влад Дракул, наричан Цепеш (Набивача на кол) установил толкова ужасяващ терор по време на управлението си (жертвите били драни , варени, пържени, обезглавявани, ослепявани, изгаряни, набождани с пирони, погребвани живи, но любимото му наказание обаче било набиването на кол), че мнозина виждат в него главния източник на мита за вампирите.

В наши дни четирима чуждестранни студенти, под ръководството на букурещки професор (Брад Дуриф), се осмеляват да се запътят към самото сърце на миналото на тиранина. Но техният румънски водач (Били Зейн) подозира, че един от студентите тайно се е сдобил с огърлица от гроба на Влад, за която се говори, че контролира сили на злото – толкова огромни, че могат да променят времето и пространството.

Предупреждение за всички: Понякога е най-добре да не будим спящия вълк, защото когато открием, че има и неща по-лоши от смъртта... ще е твърде късно.

Кастинг

Режисьор: Майкъл Селесър
В ролите: Били Зейн, Пол Попович, Кам Хейскин, Брад Дуриф
Copyright © 2024 Dir.bg.