Ритъмът на улицата 2

Step Up 2: The Streets

- 0/10

За филма

В разпространение от: 14.02.2008
Премиера на DVD: 13.04.2009
Производител: Touchstone Pictures
Разпространител: Тандем видео
Разпространител DVD: Тандем видео
Награди и номинации: Награда на MTV 2008 г. (най-добра целувка, Браяна Евигън - Робърт Хофман)

Наелектризиращ и динамичен филм за горещи тела и туптящи сърца в ритъма на уличните танци с парчетата на Енрике Иглесиас, Тимбърленд и Миси Елиът.

Анди Уест (Браяна Евигън) е бунтарка, която танцува и живее със страст. Но когато е поставена пред избора да учи или да бъде изпратена в Тексас, тя решава на всяка цена да влезе в престижната школа по изкуства „Мерлин”. Там тя среща Чейс (Робърт Хофман) - талантът на школата и изгряваща звезда. Двамата разбират, че ги свързва една обща цел: спечелването на най-голямото състезание по улични танци. Ди и Чейз формират собствена група, но „410” - бившата банда на Анди, се смятат за единствените фаворити за титлата и техният тартор Тък не се поколебава да използва всички средства, за да отстрани новобранците от надпреварата.

Състезанието вече е обявено, а за да стигнат до края и да победят съперниците си те ще трябва да покажат всичко, на което са способни.

Влезте с нас в ритъма на улицата.

за продажба

Кастинг

Режисьор: Джонатан Чу
В ролите: Робърт Хофман, Браяна Евигън, Адам Севъни, Каси Вентура, Даниел Поланко, Кристофър Скот, Уил Кемп, Чанинг Тейтъм
Сценаристи: Тони Ан Джонсън, Карън Барна
Продуценти: Ерик Файг, Дженифър Гибгот
Музика: Ерън Зигман
Оператор: Макс Малкин
Copyright © 2024 Dir.bg.