Огън в кръвта: Високо напрежение

Crank 2: High Voltage

САЩ | 2009г | 96 минути | Екшън , Криминален , Трилър
- 8.5/10

За филма

В разпространение от: 16.04.2009
Премиера в България: 24.04.2009
Производител: Lakeshore International
Разпространител: Александра Филмс

В екшън хита от 2006 "Огън в кръвта" наемният убиец Чев Челиос прекара 24 часа в лудешка надпревара с времето, убивайки десетки хора и всявайки хаос и разруха из цял Лос Анджелес с единствената цел да поддържа нивото на адреналина си достатъчно високо, за да се пребори със смъртоносна отрова, инжектирана в тялото му.

В още по-зашеметяващото продължение Чев (Джейсън Стейтъм) е все така жив и готов да се сблъска с нови, още по-брутални изпитания.

Филмът започва веднага след като Чев пада от хеликоптер в края на първата серия. Оживелият като по чудо убиец е отвлечен от мистериозен китайски гангстер, който иска да вземе органите му. Три месеца по-късно Челиос се събужда и открива, че сърцето му е изтръгнато и заменено с изкуствено - подобно на батерия, която се нуждае от постоянно презареждане, ако собственикът й иска да оживее.

След дръзко бягство от своите пазачи, Чев се оказва отново на свобода, но по петите му са тайнственият мексикански мафиот Ел Хурон (Клифтън Колинс мл.) и китайските триади, водени от опасния старейшина Пуун Донг (Дейвид Карадийн). Отново на помощ на Чев се притичат Док Майлс (Дуайт Йокъм) с вещата си лекарска експертиза, брата близнак на Кайло – Винъс (Ефрен Рамирес), и приятелката на Чев, Ив, която вече е напълно наясно с какво гаджето й си изкарва прехраната.

Чев Челиос отново е готов да отмъсти на отговорните за състоянието му и да всее хаос и разруха по улиците на града, защото всичко е позволено, когато трябва да се бориш за живота си.

Кастинг

Режисьори: Марк Невълдийн, Брайън Тейлър
В ролите: Хосе Кантильо, Холи Уебър, Дуайт Йокъм, Дейвид Карадайн, Кори Хейм, Ефрен Рамирес, Дейвид Карадийн, Джейсън Стейтъм, Ейми Смарт, Клифтън Колинс мл.
Сценаристи: Марк Невълдийн, Брайън Тейлър
Продуценти: Гари Лукези, Робърт Бенън
Музика: Майк Патън
Оператор: Брандън Трост
Copyright © 2024 Dir.bg.