Артур и отмъщението на Малтазар

Arthur et la vengeance de Maltazard

- 10/10

За филма

В разпространение от: 27.11.2009
Премиера в България: 04.12.2009
Производител: Weinstein company
Разпространител: Александра филмс

Вечерта е белязана от края на десетия луннен цикъл и Артур е развълнуван, тъй като най-сетне ще може да се завърне в света на минимоите и да бъде отново със Селения. В селото, минимоите са организирали голямо пиршество в негова чест, а малката принцеса си е облякла роклята от розови цветчета.

Но точно в този, очакан с нетърпение ден, бащата на Артур решава да скъси ваканцията им в бабината къща. И докато се готвят да заминат, един паяк спуска в ръката на Артур оризово зърно с надпис „SOS”.

Няма съмнение, Селения е в опасност! Артур не се двоуми да отлети, за да я спаси. Дори ако това означава да се впусне в рисковано пътешествие, първо падайки на главата си в бара на Макс, да се сблъска с армията на Крьоб, новият тиран на Седемте кралства, да спаси кожата на Бетамеш, да се бори с плъхове, жаби и космати паяци…..само за да отрие, когато пристига в селото на минимоите, че те изобщо не са му изпращали сигнал за помощ!

Кастинг

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Фреди Хаймор, Роналд Крауфорд, Пени Балфур, Миа Фароу
Сценаристи: Люк Бесон, Селин Гарсия
Продуценти: Люк Бесон, Стефани Лакомте
Озвучен на български от: Албена Павлова, Александър Воронов, Василка Сугарева, Георги Николов, Георги Тодоров, Антоанета Добрева-Нети, Адриан Рачев - Румънеца
Copyright © 2022 Dir.bg.