Четвъртият вид

The Fourth Kind

САЩ | 2009г | 98 минути | Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 24.10.2009
Премиера в България: 15.01.2010
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Трилър, включващ неразрешена мистерия в Аляска, базиран на истински факти. В едно от градчетата в щата има необичайно много и необясними изчезвания на хора за последните 40 години и обвинения към правитеството, че потулва случая, не по различни от обстоятелствата около прословутата Зона 51.

През 1972 г. е направена класификация за срещите с извънземни. Когато само е забелязано НЛО – това е среща от първи вид. Когато имаме събрани доказателства за срещата, преминаваме във втори вид. Когато е направен контакт с извънземните – това е трети вид. Следващото ниво, отвличане, е четвъртият вид. Винаги е било трудно да се документира среща с извънземни ... до сега.

Изграден по уникален начин за жанра, "Четвъртият вид" е провокативен трилър, действието на който се развива в днешно време в Ном, Аляска, където – тайнствено от 1960 г. – разлчиен борй от населението се докладва като изчезнало всяка година. Въпреки множеството разследвания на ФБР в региона, истината не е разкрита.

Тук, в този отдалечен район, д-р Абигейл Тайлър (Мила Йовович) започва да записва сеансите на травматизирани пациенти и неволно открива някои от най-тревожните доказаелства за отвличания от извънземни, които са документирани. Използвайки непоказвани до момента архивни кадри, вградени във филма, "Четвъртият вид" показва ужасяващи разкрития от свидетели. Техните срещи с извънземни имат притеснително много идентични детайли, чиято автентичност се разследва във филма.

Кастинг

Режисьор: Олатунде Осунсанми
В ролите: Мила Йовович, Илайъс Котеас, Уил Патън, Алиша Сийтън, Йоан Карамфилов, Юлиан Вергов
Сценаристи: Олатунде Осунсанми, Тери Робинс
Copyright © 2024 Dir.bg.