Здрач 3: Затъмнение

Twilight Saga: Eclipse

- 7/10

За филма

В разпространение от: 30.06.2010
Премиера в България: 09.07.2010
Производител: Summit Entertaiment
Разпространител: Тандем филм

Всичко започва там, където свършва "Новолуние". Бела отново е с Едуард, повярвала най-после във възможността той да я обича. Но опасността не закъснява – серия кръвожадни убийства в Сиатъл, дело на злонамерената вампирка Виктория, която продължава своето търсене на отмъщение.

Тя и нейната армия от новообразувани вампири са все по близо до Форкс... до Бела. Семейство Кълън трябва да решат този проблем преди намесата на Волтури. Тяхната поява би издала неспазеното обещание на Едуард от срещата им в „Новолуние“. Многочислеността на врага кара Карлайл да прозре че единствените, който биха застанали до тях в защита на Бела са племето Куилеути. Ще могат ли вампити и върколаци да се саюзят и забравят враждата си?

В трескава подготовка за идващата армия Бела е застрашена и от заплахата от нова рана вътре в сърцето й. Тя е принудена да избира между любовта си към Едуард и приятелството си с Джейкъб, знаейки, че решението й може да разпали затихналата борба между вампири и вълколаци. С все по-наближаващото си завършване Бела трябва да направи още един избор – този между живота и смъртта.

Кастинг

Режисьор: Дейвид Слейд
В ролите: Майкъл Шийн, Джаксън Ратбоун, Дакота Фанинг, Гил Бирнингам, Питър Фачинели, Келън Лътц, Тейлър Лаутнър, Рейчъл Лефевр, Ашли Грийн, Били Бърк, Ники Рийд, Кристен Стюарт, Робърт Патинсън, Ана Кендрик
Сценарист: Мелиса Розенберг
по книгата на: Стефани Майер
Copyright © 2024 Dir.bg.