SOS Планета

SOS Planet

САЩ, Белгия | 2002г | 38 минути | Документален | Официален сайт
- 0/10

За филма

Премиера в България: 15.10.2010
Производител: nWave Pictures
Разпространител: Mtel IMAX

От дълбините на океана, през сковаващия мраз на Арктика, до тръпката на джунглата... Каним ви да съпреживеете проблемите на нашата крехка планета и нейната вечно променяща се околна среда по един абсолютно нов начин – в IMAX3D!

Присъединете се към вълнуващия разказ на видния американски телевизионен водещ Уолтър Кронкайт, който ще предприеме шеметно пътешествие, за да ви направи свидетели на три от най-болезненените екологични заплахи за планетата в наши дни: глобалното затопляне и парниковия ефект, унищожаването на морската флора и фауна и изсичането на горите.

Продуциран съвместно със Световния фонд за дивата природа (WWF), S.O.S. ПЛАНЕТА ще ви отведе до сърцето на най-засегнатите от екологична гледна точка места на нашата планета. Гигантският екран ще направи зрителите от всички възрасти съпричастни към неотложното послание на филма, докато показва как животните се справят с променените условия в техните хабитати, с промените, произтичащи от прекомерната употреба на ограничените земни ресурси.

Въпреки огромното богатство от средства за общуване, с които разполагаме, един настойчив призив продължава да изисква нашето внимание – потребността всички ние да «запазим богатството и разнообразието на формите на живот на Земята». В това послание се крие ключът към нашето общо бъдеще.

SOS ПЛАНЕТА – Един свят. Едно бъдеще.

Кастинг

Copyright © 2024 Dir.bg.