Стая в Рим

Habitación en Roma

Испания | 2010г | 109 минути | Драма , Еротичeн , Романтичен
- 8/10

За филма

В разпространение от: 07.05.2010
Премиера в България: 26.08.2011
Производител: Morena Films, Alicia Produce
Разпространител: Ван Крис

"Room in Rome":

Началото на лятото. Хотелска стая в сърцето на Рим. Две млади жени, които току-що са се запознали, потеглят заедно на интимно, страстно физическо пътешествие, което ще остави дълбок отпечатък в душите и телата им.

Историята се развива в продължение на дванайсет часа - през нощта и ранната утрин. Преди всяка от тях да си замине: Алба (Елена Аная) за Испания, а Наташа (Наташа Яровенко) за Русия.

Стаята изглежда, сякаш винаги ги е очаквала. Автентичните стени излъчват магична атмосфера на сексуалност и безкрайни еротични възможности. С навлизането на Алба и Наташа в неизвестното, се събуждат интензивни нови усещания и естественото разбирателство между тях нараства, давайки начало на комични и на силно интимни моменти, преди неочаквано любовта да ги връхлети.

Отначало те се крият, предпазливи са. Постепенно си позволяват да бъдат отнесени, всяка в непознатите територии на другата, без да забравят искрената любов, която са изпитвали към партньорите си... Докато накрая двете се озовават пред напълно нова истина, споделена бездна, тайна, оставаща в хотелската стая в Рим. Истинска свобода да правят това, което най-съкровено желаят.

Кастинг

Режисьор: Хулио Медем
В ролите: Елена Аная, Наташа Яровенко, Енрико Ло Версо, Найва Нимри
Сценарист: Хулио Медем
Продуцент: Алваро Лонгория
Музика: Джослин Пук
Оператор: Алекс Каталан
Copyright © 2024 Dir.bg.