Дивачета

Born to Be Wild

САЩ | 2011г | 40 минути | Документален | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 08.04.2011
Премиера в България: 02.09.2011
Производител: Warner Bros. Pictures
Разпространител: Mtel IMAX

Taзи история е като приказка, само че е напълно реална и още не знаем как ще завърши. „Дивачета 3D” е филм за необикновено силна връзка между хора и животни. Това е история за любов и себеотдаване. Бебета слонове и орангутани са загубили своите семейства и оцеляването им на Земята е застрашено.

Две необикновени жени са посветили живота си на спасяването и грижите за осиротелите дивачета. Д-р Бирюте Мари Галдикас е отдадена на орангутаните в джунглите на Борнео. Мадам Дафне М. Шелдрик се грижи за слонове в сухата савана.

Заедно с екипите си те дават втори шанс на сирачетата да пораснат и да бъдат свободни. Животните в тази история толкова много приличат на нас. Искат да растат свободни и да отглеждат децата си в сигурна среда. Ако ги оставим да изчезнат от Земята, част от нас също ще изчезне. Тези дивачета са получили втори шанс за живот, но дали ще изживеят живота си щастливо зависи само от нас.

Dокументалният филм ще ни пренесе в красивата природа на Кения и Борнео, ще докосне сърцата ни, но и нещо повече - ще ни превърне от пасивни наблюдатели в хора, загрижени да спасят природното богатството на Земята.

Кастинг

Режисьор: Дейвид Ликли
Сценарист: Дрю Фелман
Разказвач: Морган Фрийман
Copyright © 2024 Dir.bg.