Операция - Шменти капели

Operation Taradiddle

България | 2011г | 118 минути | Екшън , Комедия , Криминален | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 07.10.2011
Премиера в България: 07.10.2011
Производител: C&R Production

Невъзможно е да не участваш в играта. Ако не влезеш в нея доброволно, ще влезеш без да искаш. Силните не се колебаят да правят планове - колкото са по-силни, толкова по-смели и находчиви са плановете им. Но куклата прегризва конците на кукловода и пъзелът се разпада.

Абсурден извършител извършва абсурдно престъпление. Елементите на престъплението се подреждат един след друг с неумолима логика: заложници, откуп, престрелки, експлозии, убити. Но вместо след като всичко приключи, от барутния дим пред обществото да изплува класическо местопрестъпление, се оказва, че събитията са изградили лабиринт, в който е невъзможно да се проследи нишката на истината. Твърде много хора са замесени, твърде много неща нямат нормални обяснения и явно нещо много важно е пропуснато.

Шменти Капели - една комедия за това, което стана пред очите ни, без ние да го разберем. Една кримка за обикновения човек, когото никой не успя да разбере. Един филм за нашето време и неговите престъпления. Една история за тайните, които силните не могат да скрият от слабите.

Кастинг

Режисьор: Иван Митов
В ролите: Владислав Карамфилов, Хари Аничкин, Пламен Пеев, Георги Спасов, Огнян Панов, Велислав Павлов, Павел Митков, Владимир Димитров-Влад, Росица Литова, Китодар Тодоров, Автуст Попов, Христо Шопов, Захари Бахаров, Джеки Стоев, Джони Пенков, Константин, Малин Кръстев, Кирил Ефремов, Стефан Щерев
Сценарист: Владислав Карамфилов
Продуценти: Владислав Карамфилов, Весела Банзуркова
Оператори: Кирил Вълчанов, Калоян Неделчев, Славян Стойчев
Copyright © 2021 Dir.bg.