Ронал варварина

Ronal the Barbarian

- 0/10

За филма

В разпространение от: 22.09.2011
Премиера в България: 30.12.2011
Производител: Einstein Film
Разпространител: Про филмс

Със своята смотана прическа и кльощави ръце, той не е точно фаворит сред дамите. Страда от много ниска себеоценка, за разлика от всички останали мускуляги сред варварите. А там мускулите са от изключетелна важност, защото основното, с което се занимават варварите, е бира и мацки.

А, да - и с непрекъснати походи за покоряване / заграбване / сплашване на всички в северното полукълбо. Но когато злият Лорд Волказар напада изненадващо племето и превръща в роби всички, Ронал е единственият, който успява да се измъкне от злата участ. Целта на Тъмния Лорд е да принесе кръвта на варварите като дар към спящия Заал – злия бог на Закидите - и да го събуди. Да го събуди, за да може отново да покори човечеството, както е било преди хиляди години.

И сега на крехките рамене на Ронал се пада отговорността да тръгне на поход, да събере армия и да освободи своите съплеменници, а също така и да предпази човечеството от заличаване. Ронал обаче е последният човек на планетата, който може да тръгне на освободителна мисия... В добавка, към него се прилепят плиткоумният бард Алиберт, Занда – ултрасекси жена-воин и елфът Елрик с доста странно поведение.

С тази странна команда Ронал трябва да извърви едно епично пътешествие, да се бие с орки, да се крие от амазонки, да бяга от наемници и да внимава за Черните ездачи на Тъмния Лорд.
И най-вече – да застане пред стените на Крепостта на Злото, което се оказва по-лесната част. Сега трябва да измисли как да унищожи империята на Мрака само с една брадва, един нежен лък и една четириструнна лютня. Много смях, примесен с много епични битки в един филм от типа, който се появява веднъж на десет години и веднага се нарежда в графата „култови”.

(озвучен на български език; режисьор на дублажа - Ненчо Балабанов)

Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст!

Кастинг

Режисьори: Торбьорн Кристоферсен, Кристен Весярг Андерсан, Филип Айнщайн Липски
Сценарист: Торбьорн Кристоферсен
Озвучен на български от: Атанас Сребрев, Христо Димитров, Петър Върбанов, Антоанета Георгиева, Георги Стоянов, Георги Иванов, Стоян Цветков, Николай Петров, Ненчо Балабанов, Камен Асенов
Copyright © 2024 Dir.bg.