Как прекарах лятната ваканция

Get the Gringo

САЩ | 2012г | 95 минути | Драма , Екшън , Криминален | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 15.03.2012
Премиера в България: 11.05.2012
Производител: Icon Distributions, Inc.
Разпространител: Форум филм България

Експлозивен екшън, който разкрива на света тъмните страни на зловещ и неуспешен социален експеримент в Мексико, заснет с типичните за Мел Гибсън прояви на черен хумор.

Филмът е продуциран от собствената му независима компания Icon Production - второ заглавие в кариерата му след „Апокалипто”, заснето в град Веракрус, Мексико.

Денят е лош за Шофьора (Мел Гибсън) и с напредването си никак не се подобрява. Той току-що е прекарал стока за милиони, което ще му позволи хубава и безгрижна лятна ваканция на някой остров. Добра идея, която обаче изчезва с южния вятър – буквално.

Следва автомобилна гонка с главоломна скорост, преследване от американски граничен патрул и кървящо тяло на задната седалка. Шофьорът преминава силово през граничната бразда, преобръща се и спира… в Мексико. Задържан от мексиканските власти, той е изпратен в затвор с тежък режим, където попада в странния и опасен свят на „Ел Пуеблито”.

Това не е леко място за оцеляване на външен човек като Шофьора, освен ако не получи помощ от някой, светнат на местните номера. Неочаквано това е 10-годишно хлапе (Кевин Хернандес).

Кастинг

Режисьор: Ейдриън Грюнбърг
В ролите: Мел Гибсън, Кевин Хернандес, Даниел Хименес Качо, Питър Стормеър, Хесус Очоа, Дийн Норис, Питър Герети, Скот Коен
Сценаристи: Мел Гибсън, Стейси Пърски, Ейдриън Грюнбърг
Продуценти: Брус Дейви, Стейси Пърски
Музика: Антонио Пинто
Оператор: Беноа Деби
Copyright © 2020 Dir.bg.